Bävrarna

Vi har våra möten på Måndagar klockan 18.30-19.30. Vi träffas oftast i Vårdkasen.

Vi är ofta utomhus åtminstone en del av tiden så tänk på att alltid ta med kläder efter väder.

baver

Våra regler:

• När vi samlas i ring och någon pratar är vi tysta.
  • När vi står i ring eller har genomgångar räcker vi upp handen när vi vill prata.
  • Vi är tysta när någon annan pratar.
  • Vi får inte vara på parkeringen när det är scoutmöte.
  • Föräldrar Lämnar och hämtar sina barn uppe vid Vårdkasen.

Ledare: information kommer så fort det är klart vilka som blir ledare.

Kontakta oss ledare: bavrarna@bask-scoutkar.se

Information om program, hajk, mm kommer att skickas ut på vår e-postlista. Du prenumererar på den genom att fylla i formuläret nedan och välja rätt avdelning.

Prenumerera på information via e-post

Avdelning

Vänligen välj de sätt du vill att Barkarby-Skälby Scoutkår ska få kontakta dig:

Du kan avprenumerera när som helst genom att klicka på länken i sidfoten i våra mail.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.