Arbetsgrupper

Här finner du kontaktuppgifter till arbetsgrupper i vår kår.

Vi behöver bli fler som stöttar kåren genom arbetsgrupperna. Du kan anmäla dig till arbetsgrupperna genom att maila direkt till respektive grupp eller genom att höra av dig till styrelsen styrelse(at)bask-scoutkar.se

Eventgruppen

Eventgruppen fixar mat till utbildningar, fördelar uppgifter för terminsavslutningar samt ansvarar för inköp av förbrukningsvaror och sköter tvätt av handdukar och städmaterial. Gruppen behöver bli fler.
E-post:

IT-gruppen

IT-gruppen tar hand om kårens mailgrupper, är duktiga på hemsidan och har ett övergripande ansvar för kårens IT-miljö. Gruppen kan hjälpa ledare att lägga upp text på hemsidan om material mailas över.
E-post: it(at)bask-scoutkar.se

Lokalgrupp

Gruppen tar hand om underhåll och renoveringsbehov för Vårdkasen och Lyan. Uppdragen som gruppen hanterar varierar mellan att beställa och ta emot hantverkare till att måla och snickra. Gruppen behöver bil fler.
E-post:

Lägergruppen

Lägergruppen planerar och driver sommarens läger. En ny lägergrupp sätt samman för varje år.
E-post:

Materialgruppen

Materialgruppen tar hand om tält, läger- och hajkutrustning samt scoutmaterial. Gruppen tar hand om allmänt material i inne- och uteförrådet i Vårdkasen. Materialgruppen har hand om nyckel till förrådet.
E-post:

Rekrytering

Rekryteringsgruppen startar en ny Bävergrupp varje höst. Gruppen bjuder in barn, håller i introduktion av nya bäverscouter och av nya ledare.
E-post: rekrytering(at)bask-scoutkar.se

Utbildningsgrupp

Utbildningsgruppen drivs av utbildningsansvarig. Gruppen planerar och driver internutbildning inom kåren. Utbildningsansvarig håller koll och förmedlar utbildningsutbud till kårens ledare, scouter och funktionärer. Följer upp och samlar dokumentation om Trygga möten.
E-post: kul(at)bask-scoutkar.se

Uthyrningsgruppen

Uthyrningsgruppen tar hand om logistik runt uthyrning av Vårdkasen. Uthyrningsgruppen ansvarar också för inredning och utrustning som krävs för uthyrningsverksamheten.
E-post: uthyrning(at)bask-scoutkar.se

Valborgsgrupp

Valborgsgruppen planerar Valborg och alla förberedande aktiviteter som krävs för att Barkarby Skälby Scoutkår skall kunna hålla Valborgsfirande på kullen. Det inkluderar att arbetsfördela, skaffa tillstånd och göra inköp. Gruppen söker fler deltagare.
E-post: valborg(at)bask-scoutkar.se