Magic Camp 2018

Magico Camp

Magic Camp 2018

I år går Barkarby-Skälbys scoutkårs lägret av stapeln i Kopparbo. Vill ni hänga på? Gör er anmälan här.

Länk till anmälan:

Anmälningsformulär Magic Camp

Anmälan fungerar som intresseanmälan och går att avboka fram till slutbetalning. Desto tidigare lägerkommittén får grepp om intresset desto lättare går planeringen.

Se inbjudan (som pdf):

Magico Camp

Läs lägerbrev (som pdf) genom att klicka här:

Lägerbrev 1

Lägerbrev 2

Hej! Här kommer, äntligen, Lägerbrev 2 för Magic-18, vårt sommarläger den 29/7 – 4/8 på Kopparbo!

Det här lägerbrevet går ut till alla scouter och ledare i Barkarby-Skälby Scoutkår.

Vi ser ut att bli rekordmånga på årets sommarläger, jättekul!

För er som inte anmält er ännu vill vi påminna om att sista chansen till att anmäla sig till lägret är den 14/5! Datumet är framflyttat för att vi ska kunna planera aktiviteterna och budgeten bättre. Ni anmäler er via formuläret på vår hemsida: http://bask.scout.se. Där finns också mer info.

Priserna för deltagare ligger ännu fast vid max 2500 kr inklusive resa för äldre scouter med hel lägervecka, och max 1200 kr för de yngre som bara är med halva veckan.

Vi planerar redan nu en massa kul aktiviteter. Kopparbo är en lägerplats som liksom Vässarö erbjuder en massa fasta program, men vi kommer också att ha ett späckat eget program i kåren!

Vi ses väl i sommar?
/Lägerkomittén.
lako@bask-scoutkar.se

Lägerbrev 1

Hej alla lägersugna!
Välkommen till årets sommarläger Magic Camp! Det magiska lägret där allt kan hända och alla Disney figurer kan dyka upp! Det var en gång….
Anmäl dig så fort som möjligt om du planerar att vara med. Helst vill vi ha din anmälan i februari för det betyder att vi utifrån hur många som deltar ännu bättre kan planera lägret och alla aktiviteter.
Vi samplanerar vissa aktiviteter med Färingsö scoutkår som är där samtidigt med oss. Vi kan redan nu lova er att det blir många roliga aktiviteter och upptåg.

NÄR?

Söndag 29 juli – lördag 4 augusti för hel vecka.
Onsdag 1 augusti – lördag 4 augusti för halv vecka.

VAR?

Kopparbo, mer information finns på kopparbo.com. Kopparbo påminner om Vässarö där kåren haft sommarläger de senaste åren och ligger ca två timmars bilfärd från Järfälla strax utanför Fagersta i Dalarna.

ANMÄL DIG!

Anmäl dig på länken längre upp på sidan.
Alla som ska med, scouter, ledare, föräldrar och övriga funktionärer ev. småsyskon anmäler sig på samma sätt.

Den 28 maj ska slutanmälan och betalning ska vara gjord, men vi återkommer med mer information kring detta.

KOSTNAD?

Scouter: max 2500 kr för hel vecka inklusive buss t o r, max 1200 kr för halv vecka, utan buss.
Ledare: Återkommer längre fram med kostnad.
Förälder/funktionär: Återkommer längre fram med kostnad.
Övrig anhörig som deltar på lägret: Återkommer längre fram med kostnad.

MER INFO

Under våren kommer vi att komma med mer information om tider, transport och packlistor mm. Till er föräldrar som avser att delta på lägret och ni som planerar att vara funktionär, så återkommer vi för att involvera er i planeringsarbetet.

Lägerchef: Helene J
Program/tema: Robban M
Kök: Micke C
Ekonomi: Gunilla B