Lägermaterielen på plats

Med två ganska tungt lastade släp tog det nästan 6 timmar att fara från Vårdkasen tll lägerplatsen i Tiveden. Efter att ha startat klockan 8 på morgonen med pålastning av utrustning vid förrådet, så var vi framme och kunde börja lasta av vid 16-tiden. Platsen vi kamperar på är strålande vacker med berg, ängar, löv- och barrträd i en härlig blandning.

Markus, Joel och Jesper framför vårt berg av utrustning

Markus, Joel och Jesper framför vårt berg av utrustning

Vi i förtruppen var lite hungriga när vi kom fram. Som tur var fanns det godhjärtade personer i intedenturen som snabbt stack åt oss en paket korv och två påsar korvbröd. Bra påfyllning av energi.

Alla hjälper till att lasta av

Alla hjälper till att lasta av

Vi har fått ett ganska trevligt stycke mark att disponera för vår kår. Vårt territorium sträcker sig ganska avlångt på sidan a en brant. Det finns dock ganska god tillgång på någorlunda jämn mark att slå upp tält på. Hittills har vi fått upp förrådstält och tre boende-tält. I morgon börjar arbetet att strukturera upp lägerplatsen så att vi kan bo 50 personer på den utan att det blir för trångt.

Alla dessa grejor!

Alla dessa grejor!

Det här inlägget postades i DUST 2014, Läger av Jonas Bergvall. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>