Valborg

Valborgsfirande på Vårdkaseberget är en tradition som samlar många besökare varje år.

Firandet startar med försäljning från kl. 18.00. Det finns Café och tillgång till toaletter i Vårdkasen och det är choklad- och sponsorlotteri, korv-, fika-, godis- och kaffeförsäljning uppe på kullen. Självklart säljer vi sockervadd också!

Betala gärna med Swisch. Då kåren får betala 2 kr per överföring så är vi mycket tacksam om man även vill lägga till denna summa när man betalar. Alla intäkter går oavkortat till Barkarby Skälby scoutverksamhet och i synnerhet till sommarens läger.

Program:
18.00 Försäljning startar

19.00 Järfälla Brass band

19.25 Järfälla manskör

19.50 Fackeltåg med scouterna

20.00 Brasan tänds av scouter i Barkarby Skälby scoutkår

20.30 Trubaduren Hubbe Algovik underhåller

22.00 Elden säcks och all försäljning avslutas. Lotteriförsäljning avslutas när lotterna tar slut vilket ofta är före kl. 22.00

Plats:

Kullen ovanför Björkebyskolan och Vårdkasen (Barkaby Skälby scoutkårs lokal) på Brasvägen 3.

Kontakta valborgskommittén här

Valborgeld