Bävrarna

Bäverscouter 6-7 år

Bäverscouterna är de yngsta scouterna, de går i ettan på skolan och får pröva på scouting med ledare från kåren.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst. Från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna. Det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att använda tändstickor eller hjälpa någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om det. Vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället.

När man är scout gör man alltid sitt bästa. Men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Avdelningsinformation

Vi har våra möten på Måndagar klockan 18.30-19.30 och träffas oftast i Vårdkasen.
Vi är ofta utomhus åtminstone en del av tiden så tänk på att alltid ta med kläder efter väder.

Information om program, hajk, mm kommer att skickas ut med e-post via Scoutnet, scouternas medlemsregister.
Så se till att hålla din och ditt barns kontaktinformation uppdaterad, logga in på scoutnet.se.

Kontakta oss ledare: bavrarna@bask-scoutkar.se

Information om vilka som är ledare för denna avdelning finns längst ner på sidan.

Terminsprogram

Planeringen kan komma att ändras under terminens gång.

Bävrarna (Bäver 6-7 år)

Ledare för Bävrarna