Bävrarna

Vi har våra möten på Måndagar klockan 18.30-19.30 och träffas oftast i Vårdkasen.
Vi är ofta utomhus åtminstone en del av tiden så tänk på att alltid ta med kläder efter väder.

Klicka här för information till Bäveravdelningen, scouter och föräldrar (pdf)

Bäverscouter 6-7 år

Bäverscouterna är de yngsta scouterna, de går i ettan på skolan och får pröva på scouting med ledare från kåren.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst. Från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna. Det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att använda tändstickor eller hjälpa någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om det. Vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället.

När man är scout gör man alltid sitt bästa. Men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Avdelningsinformation

Information om program, hajk, mm kommer att skickas ut på vår e-postlista.
Prenumerera på våra utskick

Kontakta oss ledare: bavrarna@bask-scoutkar.se

Information om vilka som är ledare för denna avdelning finns längst ner på sidan.

Terminsprogram

Hösten 2018

1/10   v.40   Måndag   Prova på-möte 1
8/10   v.41   Måndag   Prova på-möte 2
15/10   v.42   Måndag   Prova på-möte 3
22/10   v.43   Måndag   Ledarträff – inget scoutmöte
29/10   v.44   Måndag   Höstlov – inget scoutmöte

5/11   v.45   Måndag   Lära känna varandra
12/11   v.46   Måndag   Tillverka sölja
19/11   v.47   Måndag   Ledarutbildning – inget scoutmöte
26/11   v.48   Måndag   Hur lång är en arm?

3/12   v.49   Måndag   Vem törs gå i mörkret? Mys runt elden.
10/12   v.50   Måndag   Jultrevligheter! sista avdelningsmötet för hösten
11/12   v.50   Tisdag   Kårens julavslutning – scouter, föräldrar, syskon, far- och morföräldrar är välkomna!
17/12   v.51   Måndag   Ledarutbildning – inget scoutmöte

Våren 2019

13/1   v.2   Söndag   Kåruppstart för ledare, funktionärer och äldre scouter. Planerar gemensamma aktiviteter vår, information och utveckla kåren
14/1   v.3   Måndag   Ledarna planerar – inget scoutmöte