Lodjursungarna 8 år

Vi har våra möten på Onsdagar klockan 18.30-19.45 och träffas oftast i Vårdkasen.
Vi är ofta utomhus åtminstone en del av tiden så tänk på att alltid ta med kläder efter väder.

Spårare 8-9 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst. Från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna. Det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage. Vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa. Men det gör inget om det råkar bli fel, därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Avdelningsinformation

Information om program, hajk, mm kommer att skickas ut på vår e-postlista.
Prenumerera på våra utskick

Kontakta oss ledare: lodjursungarna@bask-scoutkar.se

Information om vilka som är ledare för denna avdelning finns längst ner på sidan.

Terminsprogram

Hösten 2018

5/9   v.36   Onsdag   Vi minns tillbaka till Magic Camp
12/9   v.37   Onsdag   Patrullkul
19/9   v.38   Onsdag   Våga elda!
26/9   v.39   Onsdag   Våga laga mat!

3/10   v.40   Onsdag   Teamwork
10/10   v.41   Onsdag   Inget möte
17/10   v.42   Onsdag   Våga mörker!
24/10   v.43   Onsdag   Våga hjälpa!
31/10   v.44   Onsdag   Inget möte – Höstlov

7/11   v.45   Onsdag   Våga mötas!
14/11   v.46   Onsdag   Våga ta ställning!
21/11   v.47   Onsdag   Våga känna!
28/11   v.48   Onsdag   Bak & Stök

5/12   v.49   Onsdag   Inget möte – inställt!
11/12   v.50   Tisdag   Kåravslutning

Ledare för Lodjursungarna