Rävarna 10 år

Vi har våra möten varannan Söndag klockan 16.00-18.00. Vi träffas oftast i Vårdkasen.
Vi är ofta utomhus åtminstone en del av tiden så tänk på att alltid ta med kläder efter väder.

Upptäckare 10-11 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna träffar du nya kompisar och har kul. Tillsammans med kompisarna får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Som upptäckarscout får du lära dig något nytt nästan varje dag. Det är alltid roliga grejer men också sånt som är väldigt bra att kunna. Ni bestämmer själva vad ni vill göra, det kan vara allt från att lära er sjukvård till att bygga en egen flotte. Men i Scouterna lär vi oss inte hur man gör genom att läsa böcker om hur man bygger flottar. Vi lär oss det genom att prova på riktigt istället.

När man är scout gör man alltid sitt bästa men det gör inget om det råkar bli fel. Därför brukar vi tänka lite på hur allting gått till så att vi blir bättre till nästa gång.

Avdelningsinformation

Information om program, hajk, mm kommer att skickas ut på vår e-postlista.
Prenumerera på våra utskick

Kontakta oss ledare: ravarna@bask-scoutkar.se

Information om vilka som är ledare för denna avdelning finns längst ner på sidan.

Terminsprogram

Hösten 2018

16/9   v.37   Söndag    Scoutmöte, Vårdkasen
30/9   v.39   Söndag    Scoutmöte, Ängsjö

7/10   v.40   Söndag    St Georgsleken
13-14/10 v.41 Lör-Sön   Hösthajk, Lyan
28/10   v.43   Söndag   ?

11/11   v.45   Söndag   ?
25/11   v.47   Söndag   ?

9/12   v.49   Söndag   ?
11/12   v.50   Tisdag   Kåravslutning