FFM – Fort Men Fel

Utmanare 15-18 år

Äventyr på riktigt! I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Att vara scout är att utmana. Dig själv, din omgivning och alla förutfattade meningar.

Tillsammans med kompisar får du uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor.

Som utmanarscout händer mycket i livet. Många går på gymnasiet och har veckorna fullbokade. Då är det skönt att koppla bort vardagen med Scouterna. Som utmanarscout öppnar sig världen för dig på riktigt. Du och dina kompisar har möjlighet att åka på en mängd olika läger och äventyr runt om i Sverige, Europa och världen. Det är som utmanarscout som många får möjlighet att åka på världsscoutjamboree.

I Scouterna är det alltid tillåtet att göra fel, men det är ofta när vi reflekterar som vi kommer på hur vi ska göra för att det ska bli rätt nästa gång.

Avdelningsinformation

Vi har våra möten på Söndagar klockan 18.30-20.30 och träffas oftast i Vårdkasen.
Vi är ofta utomhus åtminstone en del av tiden så tänk på att alltid ta med kläder efter väder.

Information om program, hajk, mm kommer att skickas ut på vår e-postlista.
Prenumerera på våra utskick

Kontakta oss ledare: utmanarna@bask-scoutkar.se

Information om vilka som är ledare för denna avdelning finns längst ner på sidan.

Terminsprogram

Program för hösten 2019 publiceras efter sommaren