Prova på 2020-09-21: Nu letar vi Bäverscouter och ledare

9 augusti, 2020 av Åsa Nilsson

Bli scout och scoutledare i Barkarby-Skälby scoutkår och upplev äventyr på riktigt! Den 21:a september 2020 startar vi en ny Bävergrupp för barn som är födda -13 (går första klass). Se till att ni blir kallade! Som ledare får du hjälp att utveckla dina ledaregenskaper samtidigt som ditt barn utvecklas och har roligt inom scouterna.  Intresseanmäl er HÄR.

Med anledning av Corona-läget riskbedöms alla möten. För de som anmält intresse kommer särskild information att mailas ut närmare prova-på start.
På scouternas hemsida kan du läsa mer om hur scouterna anpassar verksamheten utifrån Coronaviruset.

Du vet väl att det går att börja även om man är äldre. Följ samma länk och gör en anmälan. Finns det plats i aktuell avdelning erbjuds du att prova på. Är det fullt kan du välja att stå kvar i kön.