Valborgeld

Valborg

Valborgsfirande på Vårdkaseberget är en tradition som samlar många besökare varje år.

Firandet startar med försäljning från kl. 18.00. Det finns Café och tillgång till toaletter i Vårdkasen och det är choklad- och sponsorlotteri, korv-, fika-, godis- och kaffeförsäljning uppe på kullen. Självklart säljer vi sockervadd också!

Betala gärna med Swisch, men då kåren får betala 2 kr per överföring så är vi mycket tacksam om man även vill lägga till denna summa när man betalar. Alla intäkter går oavkortat till Barkarby-Skälby scoutkårs verksamhet och i synnerhet till sommarens läger.

18.00 Försäljning startar
19.00 Järfälla Brass band
19.25 Järfälla manskör
19.50 Fackeltåg med scouterna
20.00 Brasan tänds av scouter i Barkarby Skälby scoutkår
20.30 Trubaduren Hubbe Algovik underhåller
22.00 Elden säcks och all försäljning avslutas. Lotteriförsäljning avslutas när lotterna tar slut vilket ofta är före kl. 22.00

Plats

Kullen ovanför Björkebyskolan och Vårdkasen (Barkaby-Skälby scoutkårs lokal) på Brasvägen 3.

Valborgsgruppen nås via e-post på valborg@bask-scoutkar.se.